Benefiční koncert na podporu pacientů kliniky AXON dopadl skvěle

Další úžasný večer se konal v úterý 3. 12. 2019 v  nádherných prostorách Nuselské radnice. Benefiční koncert se konal ve spolupráci s NF Šťastná hvězda a pod záštitou  místostarosty městské části Praha 4, Ing. Josefa Svobody Ph.D.

Foto: archiv kliniky AXON

Výtěžek byl věnován na speciální rehabilitace

Akce byla zaměřena na děti s dětskou mozkovou obrnou, které absolvují speciální rehabilitace na klinice. Je fajn, když se tolik lidí spojí a pomáhají tím, co umí. V průběhu úterního večera se zpívalo, hrálo ale hlavně pomáhalo. Celým podvečerem provázela skvělá moderátorka Lucie Sinková. Hudebním vystoupením podpořili nemocné děti Natálka Němcová, Olinka Rumlová, soubor DOLCE VITA, Hynek Tomm, ale třeba i muzikálová diva Petra Slaninová. Poslechli jsme si také primářku a zakladatelku neurorehabilitační kliniky, MUDR. Jarmilu Zipserovou  o speciální a intenzivní rehabilitaci, která slouží, posouvá kupředu a dává naději hlavně malým pacientům s DMO.

Foto: archiv Olinky Rumlové

Zazpíval i Vojtěch Šenkýř

Speciálním hostem večera byl zpěvák a moderátor Vojtěch Šenkýř, který zazpíval duet Shallow právě s Petrou Slaninovou.

Foto: archiv zpěváka Vojtěcha Šenkýře

“Musím říci, že je krásné vidět, kolik talentovaných lidí se spojí pro dobrou věc, jsem řád, že v dnešní době mají kolegové snahu pomáhat. Spolupracuji nejen s NF Štatná hvězda, ale také s Rotary Clubem Ostrava City, se kterým spolupracuji již mnoho let (moderování benefičních plesů a zpěv na různých charitativních akcích)”.

“Na tomto benefičním koncertě jsem zazpíval jsem píseň SHALLOW z filmu Zrodila se hvězda s famózní Petrou Slaninovou a musím říci, že jsem si celý koncert moc užil”.

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.