Ohňostroje nás baví už 26 let

Říká Michal Křižák, syn zakladatele společnosti TARRA pyrotechnik s.r.o. Jeho otec František Křižák, majitel a jednatel firmy, založil společnost v roce 1993. Firma během krátké doby upevnila svou pozici na trhu a její zaměstnanci se stali vyhledávanými odborníky na pyrotechniku a realizaci ohňostrojů.

Michal Křižák

TARRA pyrotechnik s.r.o. je dnes skutečným lídrem v oboru, v současnosti nabízí více než pět set druhů kvalitní zábavní a profesionální pyrotechniky a právem tak patří mezi největší dodavatele v ČR a zásobuje i slovenský trh. Více info na www.tarra.cz

Videoblog

Sestavíme Vám ohňostroj na míru

Organizujete narozeniny, svatby, firemní výročí, oslavy založení měst a obcí, kulturní a sportovní akce či výstavy? Nezapomeňte na ohňostroj, ten nemusí být jen oslavou konce roku nebo zásadních výročí. Každý ohňostroj je neopakovatelný – dělají ho odborníci, kteří si na něm dávají záležet. Podle vašich přání a představ“, říká Michal Křižák.

Profesionální tým odpalovačů používá pouze výrobky vysoké kvality a speciální efekty komponuje přesně na míru k příležitosti, pro kterou ohňostroj odpaluje. Každý váš ohňostroj může mít téma, podtext nebo námět, které si můžete sami vymyslet. K tomu používáme světelné nápisy, písmena, číslice, obrazce nebo třeba loga firem, vybereme vhodnou pyrotechniku a v našem firemním zázemí vám předvedeme ukázky, co jednotlivé výrobky dokážou. Vybereme hudbu a vytvoříme ucelený pyromuzikální ohňostroj. Těšíme se z každého spokojeného zákazníka, realizace ohňostrojů je naše velká radost“, dodává Michal Křižák.

Nabízíme veškeré vybavení a doplňky na párty

Nezaměřujeme se jen na ohňostroje, ale také na prodej vybavení a doplňků na párty. Pokud si chcete vylepšit oslavu narozenin, karneval, firemní event, svatbu nebo sháníte balonky plněné heliem. Nebo jen hledáte inspiraci pro jakoukoliv tematickou párty včetně balonkové výzdoby a dekorací tak jste u nás správně.

Můžete si vybrat z naší široké párty nabídky na www.party-prodej.cz“.

Vánoční doplňky

Kde najdete prodejnu TARRA pyrotechnik?

Celoročně otevřená prodejna je na adrese Hlučínská 1347/3a, Ludgeřovice.

Prodejna TARRA pyrotechnik s.r.o.

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.