Zajistili jsme proměnu moderátorky Zuzky Střechové

Moderátorka Zuzka Střechová (Radio ČAS) se rozhodla pro změnu a oslovila nás, zda bychom jí doporučili profesionální Hair stylistku.

Foto: archiv Zuzky Střechové

Oslovili jsme Magdu Kunešovou, zda by proměnu pro Zuzku vytvořila. Jak to dopadlo? Podívejte se na videoblog.

Videoblog

„Zuzka má velmi kudrnaté vlasy ale kvalitativně jsou vlasy v pořádku . Po konzultaci která je vždycky důležitá , jsme se domluvili na odstínu a kterým barevným směrem se budeme pohybovat. A nakonec  jsem zvolila střih který v geometrii kopíruje kruh , který je ideální pro kudrnaté vlasy . A na závěr domácí péče která je důležitá protože kudrnaté vlasy bývají křehké a mají tendenci k vysušování . Proto jsem naši modelce doporučuji řadu Twisted sebastian professional která vlas hydratuje a podporuje její vlnitost a jako Styling twisted sebastian professional Cream který vlnu zafixuje a udrží vlny hladké a pevné”, řekla Magda Kunešová, kterou najdete v THE SALON COLOR BAR.

Foto: archiv Magdy Kunešové

Co na změnu říká Zuzka Střechová?

„Prací trávíme většinu života, už proto si myslím, že je důležité aby nás to, co děláme naplňovalo. Mám velké štěstí, že můžu dělat to, co mě baví. Miluju svou „práci” moderování, kontakt s lidmi, tu energii… Ale i v této profesi je důležité, jak se cítíte a proto jsem velmi ráda, že mi Business Lifestyle dal možnost poznat skvělou Magdu Kunešovou, vlasovou stylistku a hlavně kouzelnici, která mi dodala odvahu jít do změny, ze které jsem nadšená! Magdi, děkuji”.

Proměna Zuzky Střechové (před a po proměně)

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.