Jsme malou rodinnou a dynamickou manufakturou

Říkají manželé Jitka Brewczyńska a Vladislav Brewczyński, kteří se před několika měsíci rozhodli splnit si svůj podnikatelský sen. Vytvořili rodinnou manufakturu a výrobky uvádí na trh pod značkou NEFERTEM Candles. Manželé pochází z Moravskoslezského kraje, první kamennou prodejnu otevřeli v listopadu 2019 v Ostravě. V budoucnu by rádi otevřeli více prodejen po celé České republice.

Jitka Brewczyńska a Vladislav Brewczyński

„Naše společnost je mladá, ale má velkou budoucnost. Chceme lidem předat do jejich domovů svěžest, světlo a vůni. Proto jsme naši ruční výrobu přijali jako umění a proto každý výrobek je vždy a pouze jedinečný a originální, vždy se necháváme vést intuicí. Nikdy nemůžeme vyrobit stejný, jsme lidské bytosti a ne stroje. V životě nás potkalo velké štěstí, potkali jsme pana Garyho Simmonse, mistra svého oboru, který nás zasvětil do tajů originality výrobků z parafínu. Je to velmi uznávaný odborník v celosvětovém měřítku a je naším garantem kvality našich výrobků,” říká Vladislav Brewczyński.

Prodejna NEFERTEM Candles

„Rádi jsme obdarovali první Československou Miss Ivanu Christovou a věříme, že jí naše svíce přináší pozitivní energii,” dodává Jitka Brewczyńska.

Foto: archiv Ivany Christové

Základem je originalita a osobitost produktů

Designové svíce jsou originální, osobité a nápadité a každý zákazník si může vybrat jakoukoliv barvu, velikost a tvar, který se mu líbí. Cílem je tedy poskytnout lidem novou inspiraci, klid a naplnit jejich domovy světlem.

Kde si můžete designové výrobky zakoupit?

Kamenný obchod se nachází v obchodním centru FORUM Nová Karolína v 1. patře.

Další možností je nákup přes e-shop www.nefertem.cz

E-shop

Přejeme značce NEFERTEM Candles mnoho spokojených zákazníků.

Business Lifestyle

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.