Benefiční ples v Ostravě pomohl 3 handicapovaným osobám

V sobotu 1. 2. 2020 se od 19 hodin konal již 6. Benefiční ples ROTARY CLUBU OSTRAVA CITY, který každoročně z výtěžku finančně obdarovává handicapované osoby. Ples začal tanečním vystoupením Karolínky Dejové s Eliškou Jeřábkovou. Děvčata jsou držitelky ceny Rekordy handicapovaných hrdinů, 2x získaly speciální cenu poroty na mezinárodním festivalu ve Vídni, ale také třeba cenu poroty na ostravské soutěži Dance/Talent Star. 

Eliška Jeřábková a Karolína Dejová
Foto: Jiří Till

Dále ještě vystoupili tanečníci z KST KD Hlučín a Tanečního klubu Gradus a pak už začala hrát k tanci kapela PROXIMA.

Kapela Proxima
Foto: Jiří Till

Pomohl i Ivo Vondrák

Ivo Vondrák, který je hejtmanem Moravskoslezského kraje a zároveň poslancem Parlamentu ČR, obdaroval 15 letého Denise Horáka. Finanční dar ve výši 30.000 Kč mu věnoval na pořízení speciálního bezbariérového auta. Denis Horák má zřízený účet u KONTA BARIÉRY a pomoci můžete i vy KLIKNĚTE ZDE.

Ivo Vondrák obdaroval Denise Horáka
Foto: Jiří Till

Hlavní hvězdou plesu byla zpěvačka Heidi Janků

S neuvěřitelnou energií vtrhla na pódium ostravská rodačka a zpěvačka Heidi Janků, která roztančila všechny přítomné hosty.

Heidi Janků
Foto: Jiří Till

Obdarovanou byla i Karolínka Dejová

Handicapovaná Karolínka Dejová převzala hned 2 šeky. První na invalidní vozíček, který zakoupila členka RCOC Monika Littnerová.

Monika Littnerová předala Karolínce Dejové šek
Foto: Jiří Till

Druhý šek věnoval Karolínce ROTARY CLUB OSTRAVA CITY společně s Invirou Zdravotní technikou. Karolínka získala polohovací postel.

Pánové Pokorný a Čech věnovali Karolínce šek
Foto: Jiří Till

Skvělou show předvedl Daniel Minster

Celý ples velmi zpestřil svým vystoupením handicapovaný kulturista Daniel Minster, který poletí na světovou kulturistickou show do Ameriky. Od ROTARY CLUBU OSTRAVA CITY obdržel šek na 15.000 Kč, právě pro tuto soutěž.

Daniel Minster získal šek na 15. 000 Kč
Foto: Jiří Till

O půlnoci zazpíval Vojtěch Šenkýř

S ROTARY CLUBEM OSTRAVA CITY je dlouhodobě přátelsky propojen i zpěvák Vojtěch Šenkýř, který zazpíval a roztančil všechny hosty.

„S Rotary Clubem Ostrava City spolupracuji už dlouho a jsem rád, že opravdu pomáhá. Ples byl moc příjemný. Byl jsem však mile překvapen, že dorazil i hejtman, který za sebe předal šek na speciální auto, ” prozradil Vojtěch Šenkýř.

Vojtěch Šenkýř
Foto: Jiří Till

Poděkování patří partnerům benefičního plesu

Generální partner plesu byl Břetislav Tůma – člen ROTARY CLUBU OSTRAVA CITY.

Dalšími partnery byli: Hochtief, Gaben, Pánské obleky Bandi, Vyncke, Moje kolo, Stezka Valaška, Tarra Pyrotechnik, Libros, A events, Business Lifestyle, Positiv business style, Clasic sports cars, Restaurant Venuše, Marimóda, Best of british cars, The salon color bar,  Invira zdravotní technika, Dagmar Valášková Zmudová, Invira zdravotní technika, Nefertem Candles, Studio Vášeň pro krásu, Trofeo niké, El Greco, Mercure hotels, Route 88, DOV, Kilpi a Hotel Freud.

Ples moderovaly Alexandra Uherková a Simona Cimmer

Celým plesem vtipně provázely dvě členky RCOC. Obě společně i ples organizovaly.

moderátorky plesu – Alexandra Uherková a Simona Cimmer
Šaty od MARIMÓDY
Make up a Hair styling od Táni Bystroňové

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.