Pracovní cesta Olgy Kopalové do Malajsie

Ve spolupráci s velvyslanectvím České republiky v Kuala Lumpuru se před Vánoci poprvé zúčastnila tzv. Christmas marketu Olga Kopalová s produkty vlastní firmy ŠENÝR Bijoux.

Obyvatelé metropole měli tak poprvé možnost zhlédnout a vyzkoušet tak typický produkt pro Jablonec, jakým je bižuterie. 

Foto: archiv Olgy Kopalové

Majitelka ŠENÝRU uvedla: „Byla jsem mile překvapená, že Malajci nejenže znali Českou republiku a Prahu, ale také velmi dobře věděli co je za věhlasný produkt české sklo. Takže bižuterie s komponenty z českého skla byla pro ně něčím úchvatným, za což jsem opravdu vděčna.“

A o co byl největší zájem? Jelikož se jedná o ze dvou třetin muslimské obyvatelstvo, většina žen uvítala brože, coby ozdoby na své tradiční šátky. „Zažila jsem poprvé zákaznice, které si kupují náušnice a zkouší je vlastně jen jako přiložením k části hlavy, kde jsou uši, protože ty jsou ve skutečnosti zakryté. Muslimské ženy byly tak nadšené, že si náušnice kupovaly a za chvilku mi chodily ukazovat, že už je mají na sobě. Což jsem však poznala jen díky třpytu našich šperků skrz černou látku šátku.“ doplnila Kopalová.

Rodinná firma ŠENÝR Bijoux, jež patří mezi nejlepší výrobce bižuterie v Čechách, má tradici šperkařství již od roku 1900. Největší úspěchy slaví na světových veletrzích v Evropě i Asii. Jejími korunkami se pyšní vítězky České Miss z let 2011 až 2015 – právě partnerstvím s Českou Miss ŠENÝR Bijoux získala popularitu nejen v tuzemsku, ale i na světových soutěžích krásy. Od roku 2010 do roku 2015 měly putovní korunku od ŠENÝR Bijoux například královny krásy Miss Réunion. Šperky od ŠENÝR Bijoux zdobí i význačné osobnosti kulturního a politického života v různých částech planety, stejně jako všechny ženy, které touží originálně doplnit svou krásu ručně vytvořenými šperky jedinečných designů. 

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.