Očekávané turné Two Steps from the Hell a životní příležitost pro Kamilu Nývltovou

Americká skupina skladatelů Two Steps from the Hell chystá na letošní duben evropské koncertní turné. Thomas Bergersen a Nick Phoenix se svojí orchestrální tvorbou s elektronickými prvky zamíří i do České republiky. 17. a 18. dubna vystoupí v pražském O2 Universum. Skupinu bude během celého turné doprovázet úspěšná česká zpěvačka Kamila Nývltová, pro kterou je to bezesporu životní příležitost.

Foto: archiv Kamily Nývltové

Neuplynuly ani dva roky od doby, kdy Kamila hostovala na koncertě Two Steps from the Hell v rámci Film Music Prague Festivalu. A teď už s nimi jako sólistka absolvuje celé turné. Společně vystoupí například i v Německu, Británii, Belgii, Holandsku nebo Francii. Spousta zpěváku nedostane takovou nabídku za celý svůj život, ale Kamile se to podařilo do 10 let od začátku kariéry.

Foto: archiv Kamily Nývltové

Jde o vůbec první evropské turné Two Steps from the Hell. Tvůrci dechberoucí epické hudby Thomas Bergersen a Nick Phoenix spolu poprvé koncertovali v roce 2013 a od té doby získali statisíce fanoušků po celém světě a neuvěřitelnou miliardu zhlédnutí na Youtube. Pokud toužíte po setkání s hvězdami takového formátu, zakupte si speciální VIP vstupenku, která zahrnuje i setkání se skladateli a účinkujícími.

Vystoupení Česká republika

17. 4. 2020, pátek od 20:00 hodin

O2 universum – Praha 9

18. 4. 2020, Sobota od 20:00 hodin

O2 universum – Praha 9

Vstupenky můžete nakoupit zde:

Více informací o Kamile Nývltové: 

www.nyvltova.cz

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.