Jediné originální královské SPA najdete přímo v centru Prahy

Koncept Taman Sari Royal Heritage Spa byl inspirován jedinečným lázeňským palácem “Taman Sari”, který byl místem, kde se králové a další členové jávské královské rodiny koupali, odpočívali, nabývali zpět energii a osvěžovali svá těla i duše. Unikátní koncept indonéského spa je založen na rovnováze mezi tělem, myslí, duší a charakterem, na tradiční kosmetice a přírodní medicíně Jamu. Péče je poskytována výhradně elitními terapeutkami, které absolvovaly exkluzivní školení na Institutu vzdělávání a výcviku Mooryati Soedibyo.

Foto: archiv Taman Sari Prague

Úvodní slovo majitele

„Se všemi technologickými zázraky a pohodlím západního života často cítíme, že nám něco chybí. Možná je to klid mysli, možná rovnováha mezi fyzickým a mentálním. Je možné, že odpověď na tuto vágní touhu lze nalézt ve stovkách let východní zkušenosti? Můžeme to najít v historii a tradici mystické Javy? Moje první setkání s královskými lázněmi Taman Sari bylo při návštěvě Indonésie před čtyřmi lety a byl to mimořádný zážitek. Upřímně řečeno mě překvapilo, že se tento originální a vynikající lázeňský koncept se ještě nerozšířil po celé Evropě, kde si myslím, že má velký potenciál. Jsem přesvědčen, že lázně Taman Sari Royal Heritage Spa mohou přinést všechny výhody léčebných procedur královské rodiny Javanese Royale do našich rušných životů. Její vysoce kvalifikovaní pracovníci, tradiční kosmetické výrobky a ošetření jsou silným základem, na kterém budeme stavět budoucí úspěchy. Z těchto důvodů jsem hrdý a nadšený, že jsem začal pracovat na jeho  uvedení na evropský trh pod značkou Taman Sari Prague“.

Vyzkoušet si královské SPA můžete i vy a to přímo v centru Prahy. Taman Sari Prague nabízí 8 kategorií Rituálů – Rituály alá Carte, Authentic rituals, Special Offer, Standard Rituals, Salon Rituals, Rituals For Men, Rituals For Women, Exclusive Rituals

Otevření proběhne v průběhu července 2020

Taman Sari Prague bude v provozu v průběhu července 2020, rezervace rituálů můžete provést online zde.

Foto: archiv Taman Sari Prague

Kde najdete Taman Sari Prague?

Na ulici Panská 2, Praha 1 – za rohem od hračkářství HAMLEYS.

Foto: archiv Taman Sari Prague

Webové stránky Taman Sari Prague

Veškeré informace se dozvíte na webu www.tamansariprague.cz

Foto: archiv www.tamansariprague.cz

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.