Exkluzivní rozhovor s mistryní Evropy Radoslavou Kornaj

24. 10. 2020 se Radoslava Kornaj stala mistryní Evropy v kategorii Bikini Angel, na Evropském šampionátu v naturální kulturistice a fitness. Evropský šampionát se konal v italské Florencii.

Foto: archiv Radoslavy Kornaj
mistryně Evropy v kategorii Bikini Angels

Jak probíhalo finále?

Samotné finále je už úplná třešnička na dortu, všichni závodníci si samotné finále užívají. Je výsledkem roční přípravy náročných fyzických kondičních tréninků a dodržování speciálního jídelníčku. S celou přípravou mi pomáhá můj trenér Radoslav Filip, kterému tímto z celého srdce chci poděkovat a velmi si ho vážím a jsem šťastná, že jsme to spolu takto skvěle zvládli. Finále je už velmi příjemná část celého tréninkového procesu. Pódiové finále se skládá z povinných póz a z vlastní sestavy, které jsou součástí hodnocení.

Foto: archiv Radoslavy Kornaj

Používáš nějaké speciální metody na péči o pleť?

O svou pleť se musím starat více něž jako ženy v mém okolí, své pleti dávám díky kondičním tréninkům pořádně zabrat. Pravidelně chodím na kosmetiku a používám výrobky kosmetické firmy Mary Kay. Nejvíce mi prospívají Regenerační sérum+C. Je to pro mě úplný zázrak a balzám pro mou pleť, protože několik dnů před závody vůbec nepiju. Strava je před závody také málo bohatá na vitamíny a je to na té pleti velmi vidět. Na tuto unavenou pleť se nanese tuna make-upu a díky Regenerační sérum+C se pleť krásně rozzáří. Poté vypadá pleť pod make-upem přímo božsky.

Kdo ti s péči o pleť pomáhá?

Už rok se o mě odborně stará Marcelka Rotter. Pomáhá mi, jak s péčí o pleť, tak s líčením. Marcelka mi dala skvělé tipy, jak s kosmetikou správně pracovat. Pomáhala mi i s líčením na Evropském šampionátu online formou, za to ji velmi děkuji.

Foto: archiv Radoslavy Kornaj
Radoslava Kornaj a Marcela Rotter

Jaké máš plány do budoucna?

Jsem žena, která žije přítomností, nikdy nic neplánuji. Ráno si uspořádám myšlenky, co chci během dne udělat a pak to udělám. Do budoucna mám ještě sportovní cíl a to navštívit americké soutěže. Začínám pracovat na novém projektu BEAUTY ŽENA a věřím, že mnoho žen využije mého odborného poradenství.

Foto: archiv BEAUTY ŽENA

Děkujeme za rozhovor.

Business Lifestyle

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.