Z dračice k rodinnému životu! Alice Bendová myslí více na teplo domova

Sympatická česká herečka a moderátorka Alice Bendová si rozhodně umí užívat života! Krásná a energická maminka dvou dětí je na roztrhání, přesto mimo herectví a péči o rodinu perfektně zvládá i roli ambasadorky České Missis, unikátní soutěže o nejsympatičtější maminku.  

Mnozí z nás si Alici pamatují jako „žhavou střelu módních přehlídek“, která nenechala jednoho muže chladným. Postupem času se ale Alice zaměřila více na moderátorskou a hereckou činnost. Velká změna nastala s příchodem dětí, kterou ať už chceme nebo ne, projde každá žena.

Foto: archiv Česká Missis
Alice Bendová

V současné době, kdy se pozornost všech stočila převážně k pandemii a veškerým opatřením, herečka neklesá na mysli a užívá si radost z každého dne. Léto tráví s rodinou ve svém druhém domově na Kanárských ostrovech na Tenerife a do České republiky se vrací převážně kvůli pracovním povinnostem. 

Jednou z nich je i projekt České Missis, který se pod vedením ředitelky Veroniky Farářové opět vrátil na scénu a aktuálně v moderním duchu připravuje deset finalistek s jejich dětmi na pomalu blížící se finále. „Když jsem hledala ambasadorku pro tuto soutěž, Alice byla jasnou volbou. Obě jsme maminky, i když Alice má o mnoho více zkušeností než já. Jako čerstvá máma mohu nyní čerpat bohaté zkušenosti od ostatních. A Alice je v tom velmi inspirativní,“uvedla sama Veronika Farářová. 

Foto: archiv Česká Missis

Alice si své ambasadorství velmi užívá. „Když jsem dostala nabídku podílet se na tomto projektu, neváhala jsem ani minutu. Na spolupráci jsem se moc těšila a jako ambasadorka jsem se snažila vybrat správně finálovou desítku maminek s dětmi a vést je až do samotného finále. Tato příležitost je navíc unikátní v tom, že díky zásahu Covidu jsem se z ambasadorky pro rok 2020 stala najednou ambasadorkou i pro rok 2021.“ 

S úsměvem Alici vlastním herečka dodává: „Jako maminka dvou báječných dětí se snažím co nejvíce vcítit do rolí všech finalistů a obdivuji jejich nasazení a odhodlání. Uplynulý rok nebyl vůbec jednoduchý a jsem ráda, že jsme se mohli opět po roce setkat v pražském Orea Hotel Pyramida. Všichni finalisté jsou naprosto úžasní.“

Foto: archiv Česká Missis

Moderátorka a herečka se tak stala inspirací nejen pro finalisty soutěže, ale pro mnohé z nás. Její optimismus je nakažlivý a pro současnou dobu velmi přínosný. 

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.