Zapojte se před Vánoci do rozdávání radosti a darujte úlevu

Mobilní hospic Ondrášek, o.p.s. – umožňuje nevyléčitelně nemocným dospělým i dětem dožít svůj život důstojně a DOMA. Pomoci můžete nemocným i vy.

Jak pomoci?

Jednoduše… Na webu www.trzisteradosti.cz si vyberete možnost darovat či nakoupit. Smysl Vánočního tržiště radosti je jednoduchý – jde o koloběh radosti. Na Tržišti si lidé mohou nakoupit, ale mohou také darovat cokoli, co může radost přinést někomu dalšímu. Veškerý výtěžek umožní nevyléčitelně nemocným být DOMA až do konce.

Kdybyste rádi Vánoční tržiště radosti podpořili jinak, než nákupem, můžete na něj cokoli darovat. Vyrábíte? Vaříte? Pečete? Máte obchod, restauraci cukrárnu? Jste masér, trenér, kadeřnice…? Vše může přinést radost, tak se podívejte na web www.trzisteradosti.cz

Foto: archiv www.trzisteradosti.cz

V loňském roce se podařilo pokořit částku 500 000 Kč, snad letos tuto částku ještě překročíme.”, říká Mirka Galajdová z Mobilního hospici Ondřášek, která se o projekt stará.

Foto: archiv www.trzisteradosti.cz

V Ondrášku působím od roku 2014, au ten čas letí. Je to práce, která mi dává smysl a ten potřebuji v celém svém životě, stejně jako radost. Druhým rokem se věnuji Tržišti radosti, skvělý projekt – propojuje lidi, rozdává radost a především pomáhá,” vysvětluje Mirka.

Nikdy, ať se děje cokoli neztrácejme úsměv”…

Foto: archiv Mirky Galajdové
Mirka Galajdová

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.