Kam na nejkrásnější vánoční trhy? Jedině do Prahy

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí patří mezi největší v České republice a nabídnou návštěvníkům tu pravou vánoční atmosféru v centru Prahy.

Foto: archiv www.trhypraha.cz

V roce 2019 získaly Vánoční trhy umístění mezi TOP 5 nejlepších vánočních trzích v Evropě prestižním britským listem The Times. Podle deníku jsou trhy v Praze ideálním místem pro dovolenou ve slavnostním období adventu. Největší Vánoční trhy na Staroměstském náměstí v Praze tak získaly i přes rostoucí celosvětovou konkurenci opět další významné hodnocení ze zahraničí. Mezi nejkrásnější světové trhy zařadil letos opakovaně Staroměstské náměstí v Praze také cestovatelský portál americké televizní stanice CNN Travel.

Foto: archiv www.trhypraha.cz

Vánoční trhy v Praze odstartují 27. 11. 2021 a potrvají až do 6. 1. 2021. Chybět nebude každodenní kulturní program na multifunkčním pódiu s řadou doprovodných projektů. 

Foto: archiv www.trhypraha.cz

Centrem kulturního dění se tradičně stává po celou dobu trhů pódium na Staroměstském náměstí. Každý den se zde odehrává vystoupení folklórních i dětských souborů z České republiky i ze zahraničí, charitativní a doprovodné akce, taneční vystoupení i programové bloky pro děti a dospělé.

Letošní vánoční trhy zahájí koncertem „Ondřej Provaznik – S písněmi Karla Gotta.”

TIP na skvělé ubytování

Pokud chcete navštívit vánoční Prahu a toužíte po klidném místě nedaleko centra, doporučujeme Wellness & SPA boutique Hotel pod Lipkami, který se nachází v klidné čtvrti prvorepublikových vil na Smíchově. Tento hotel je oblíbeným místem 1. federální Miss Ivany Christové, která zde pravidelně při pracovní cestě relaxuje.

Foto: archiv Ivany Christové

O luxusu již nemusíte jenom snít!

Vychutnejte si tu radost z nádherného ubytování. Zkrátka v Hotelu pod Lipkami jste vždy doma.

Pokoj a lá baroko
Foto: archiv Wellness & SPA boutique Hotel pod Lipkami

Užijte si nejkrásnější vánoční trhy a skvělý relax v Praze.

Business Lifestyle

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.