Valerie Kaňová se rozloučila se soutěží SUPERSTAR vydáním písně První pusa

Do finálové desítky letošního ročníku Superstar se šestnáctiletá Valerie Kaňová z Havířova sice neprobojovala, se soutěží se však rozloučila vydáním svého nového songu. Jmenuje se První pusa, autorem hudby i textu je Petr Harazin, frontman skupiny Nebe, který je autorsky podepsán pod písněmi pro Richarda Krajča nebo Karla Gotta. Ve videoklipu si zahrál další vyřazený ze semifinálové dvacítky Martin Probošt. 

Videoklip První pusa

„Jsem šťastná, že jsem byla v Superstar, poznala jsem tam samé skvělé lidi jak mezi účastníky, tak z produkce soutěže. Porotci, ze kterých jsem měla na prvním castingu strach, byli skvělí a děkuji jim za všechna krásná slova, která mi v průběhu soutěže po mých vystoupeních řekli. Tato soutěž byla mým prvním krokem do světa showbusinessu, kde ustát vystoupení před porotou, celodenní natáčení i vyřazování ostatních soutěžících nebylo jednoduché. Já jsem si ale všechno užívala na sto procent, kolo od kola mě to celé bavilo víc a víc. Je mi líto, že jsem vypadla těsně před branami finále, které jsem už měla nadosah, mám ale radost z toho, že jsem se dostala tak daleko. Být v semifinále a patřit mezi dvacet nejlepších zpěváků je něco, co jsem si na začátku soutěže vůbec neuměla představit. Jsem vděčná za tuto životní zkušenost, která mi ukázala, že toto je cesta, kterou miluji, baví mě, dává mi energii a ve které budu pokračovat. Odposlechové sluchátko v uchu v živých přenosech, na které jsem se už ve skrytu duše těšila, tam jednou mít budu. Věřím, že hodně brzy!“,řekla Valerie Kaňová těsně po vyřazení ze soutěže.

Foto: archiv Valerie Kaňové

Valerie má za sebou i přes svůj nízký věk bohaté zkušenosti se soutěžemi u nás i v zahraničí. Loni vyhrála celostátní soutěž Dívka roku, ve které ve volné disciplíně zpívala italskou píseň Caruso. Má na svém kontě i mezinárodní pěvecké úspěchy, po vítězství v národním kole vyhrála 2. místo v Eurofinále ve frankofonní písni, vítězství v polské pěvecké soutěži Olza Music Show, cenu poroty z mezinárodního dětského pěveckého festivalu v Polsku.

Foto: archiv Valerie Kaňové

První pusa je v pořadí již čtvrtá píseň Valerie, která vystupuje pod uměleckým jménem Vali Angel. První song Bez limitů vydala ve svých dvanácti letech, ve videoklipu další písně Koupák vystupovalo 300 sportovců a tanečníků z havířovských volnočasových klubů. Pohádkově laděný videoklip k písni Za zrcadlem se točil na zámku v Kuníně. 

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.