Vyzkoušejte tradiční čínskou medicínu v Sakura Clinic a udělejte si prevenci před COVID 19

Proč se obrátit na řešení pomocí Tradiční čínské medicíny (TČM)?

„Prevenci před Covid 19 v Číně řeší pomocí tradiční čínské medicíny. Ráda bych ale zmínila, že existují studie na toto téma, které potvrzují, že plošné nasazení speciálně vyvinutých bylinných směsí, které reagují i na mutace viru jsou klíčem k nízkému výskytu viru v Číně a jeho rychlému zvládnutí. Čínští zdravotníci používají směs na prevenci onemocnění, která je velice účinná a snižuje riziko nákazy. Již v lednu loňského roku byly vyzkoušeny směsi na 1., 2. a 4. fázi onemocnění. Už v loni byly náležitě upravovány podle vnějších podmínek a mutace viru. Proto už existuje i bylinná směs na britskou, jihoafrickou i brazilskou mutaci, další jsou ve vývinu.”, říká Petra Vachová, majitelka SAKURA CLINIC.

Foto: archiv www.sakuraclinic.cz
Petra Vachová

Co je tradiční čínská medicína?

Tradiční čínská medicínu (TCM) je souborné označení pro veškeré pseudomětody vědecké prevence  diagnostiky i léčby vycházející z tradičního čínského léčitelství, které patří do alternativní medicíny.

Terapeuti TCM využívají pěti základních metod:

  • Fytoterapie – základem jsou bylinné směsi. Každá bylina má v tradiční čínské medicíně své hierarchické postavení a funkci, a podle těchto se skládají do směsi určené k léčbě konkrétních příčin nemoci. Využívají se pouze v Číně rostoucí byliny, doplněné o anorganické látky a živočišné produkty.
  • Akupunktura – pomocí akupunkturních jehel působí tato metoda na určité domnělé body akupunkturních drah a tak má pomoci navrátit rovnováhu v organismu.
  • Dietetika – se opírá o střídmost, různorodost, pravidelnost ve stravování, a zároveň potrava musí splňovat zásady “termodynamických” vlastností stravy, které musí korelovat se stavem pacienta a povahou jeho onemocnění. Orientuje se i podle ročního období.
  • Tuina – také využívá systém akupunkturních drah a bodů, kdy pomocí jednotlivých masážních technik, dlaní, prsty či lokty stimuluje tyto body za účelem obnovení toku čchi.
  • Čchi-kung – tradiční čínská cvičení, která pěstují čchi. Harmonizuje vnitřní orgány, psychiku. Jedná se o staré léčebné čínské cvičení.
Foto: archiv www.sakuraclinic.cz
Tradiční čínská medicína

Kde najdete SAKURA CLINIC?

Sakura Clinic se nachází v Ostravě-Porubě (Porubská 549/18). Klinika je vedena jako Zdravotnické zařízení a najdete ji v Národním registru poskytovatelů zdravotních služeb.

Objednávky na konzultaci můžete provést telefonicky +420 797 977 707 nebo e-mailem recepce@sakuraclinic.cz

On-line diagnostika

Diagnostika probíhá i on-line metodou po celé ČR, bylinné směsi namíchané individuálně dle diagnostiky zdravotního stavu klienta, posílá klinika všem po celé ČR.

Veškeré informace o klinice najdete na webu www.sakuraclinic.cz

Foto: archiv Business Lifestyle
recepce Sakura Clinic

I my jsme vyzkoušeli Sakura Clinic a odcházíme z akupunktury a s bylinkami spokojeně do redakce.

Business Lifestyle

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.