Gottův učeň Ondřej Provazník v pořadu Hvězdy Vánoc!

Vyzpovídali jsme Ondřeje Provazníka (25), který jako jediný v ČR vystupuje oficiálně s písněmi Karla Gotta, na natáčení televizního pořadu Hvězdy Vánoc.

Foto: Herminapress
Ondřej Provazník se saxofonistou Alešem Rybářem

Ondro, zastihli jsme Tě na natáčení pořadu Hvězdy Vánoc pro TV Barrandov. Co divákům zazpíváš? 

Uvedu dvě novinky z mého nového alba “ROCKOVÉ NEBE”, které vyjde v březnu 2022. První z dílny ORM – Obraz žen, při které mě doprovodí Aleš Rybář, skvělý saxofonista z mé nové doprovodné kapely SETOPLETE. Druhá je vyloženě vánoční – Hvězda k cíli má Tě vést od legendární skupiny Alphaville s českým textem pana Michaela Prostějovského.

Kdy diváci pořad uvidí a kdo s tebou vystoupí?

Tento pořad se bude vysílat na TV BARRANDOV 26. 12. 2021, čili na druhý svátek vánoční a to od 20:00. Spolu se mnou vystoupí další skvělí umělci jako např: Leona Machálková, Felix Slováček, Jaroslav Svěcený, Olga Lounová, Andrea Kalivodová.

Foto: Herminapress
Ondřej Provazník a Olga Lounová

Zmínil jsi, že máš novou doprovodnou kapelu, řekneš nám k ní něco více?

Velice rád! (smích) To byla bláznivá náhoda! Já už na náhody nevěřím! Věřím, že se lidé přitahují a mají spolu něco vytvořit. Už jsem měl dost half-playbacků, a tak jsem jednou v noci, když jsem nemohl spát, napsal do jedné Facebookové skupiny, že hledám partu muzikantů, hned se mi ozvala stovka muzikantů, mezi nimi byl i můj nynější bubeník Nick. Brzy jsme dali kafe a zjistili jsme hned po první schůzce, že jedeme na stejné vlně. Prostě muzikantská chemie zafungovala. Našel jsem skvělý band SETOPLETE, pod vedením excelentního kapelníka Jana Kudláčka.

Foto: Herminapress
Ondřej Provazník

Na co se mohou posluchači těšit v roce 2022?

Bude to hned několik věcí! Jak jsem již zmínil, zkoušíme teď s novou kapelou na koncertní Turné, které proběhne v létě 2022. Termíny dáme brzy ven. Ale to, na co čekám, už se blížíme do finále, neboť vyjde mé debutové album “ROCKOVÉ NEBE”. Na tomto albu posluchači najdou výběr pop evergreenů, ale také nové písně z dílny ORM a dosud nevydané texty našeho legendárního textaře Pavla Vrby. Moc se těším, že toto album budu moci představit svým fanouškům. Mám z něj velkou radost a je mi velkou ctí, že na něm produkčně spolupracovali právě pánové Petr & Pavel ORM, kteří produkovali i několik desek Karlu Gottovi.

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.