Módní návrhářka Alena Wilson prozradila módní trendy pro podzim a zimu

Elegance a noblesa je stále hlavním celosvětovým stylem.  Letošní podzim i zima se nese v duchu tlumených, zemitých barev. Přesně těch, co se krásně hodí do tónů podzimní přírody. Povede Bordeaux red čili červená bordó, další barvou bude Deep Green neboli tmave lahvově zelená, ze světlých barev to bude Warm gold takže teple zlatá a White Ivory neboli bílá ivory.  

Ale vy, co milujete výrazné barvy nezoufejte, nosí se kostýmy ve výrazných barvách a na světových přehlídkách bodovaly barvy jako ostře růžová (Valentino) a neonově žlutá (Alexander McQueen).

Z ležerního stylu se nosí bokové baggy jeans, crop topy, motorkařské bundy nebo pánská ležerní saka. Také jsou v módě mikrodélky (minisukně a minišaty) a maxisukně, které mohou končit téměř až na zemi.  Rozhodně byste si měly pořídit pletený svetr se zajímavým vzorem  nebo pletené šaty, které  můžete doplnit vysokými kozačkami.

Alena Wilson ve Snídani s Novou

Zdroj: TV Nova, 13. 11. 2022

Nezapomeňte však na to, že ať už módní trendy diktují cokoliv, řiďte se hlavně tím, co vám sluší a módními domy se nechte jen inspirovat.  

Medailonek o Aleně Wilson

Alena Wilson je česká módní návrhářka, která je známá pro krásné designy kombinující ženskost, eleganci a luxus a zaměření na reálné ženy, jejich sílu, energii a křivky.

“Mám dar vidět skutečnou krásu každé ženy – to je také moje hlavní inspirace – reálná krása, reálné tělo, reálná osobnost. Mým posláním je, aby se ženy v každém věku a s jakýmkoliv typem postavy cítily silné, sebevědomé a hlavně krásné.”

– Alena Wilson

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.