Módní návrhářka Alena Wilson otevřela nový ateliér a připravuje novou kolekci

Mnoho let působila známá česká módní návrhářka Alenu Wilson v butiku na Malé Straně. V loňském roce se rozhodla ovšem ke změně a otevřela nový ateliér ve svém domě v Hostivicích.

Foto: archiv Aleny Wilson
nový ateliér

Hledala jsem nejlepší rovnováhu mezi péči o klientky a také o své děti, a tak jsem se rozhodla otevřít si ateliér, který mi dává větší prostor pro mou kreativní práci u mě doma. Mám velkou radost s připravované kolekce, která by měla spatřit světlo světa koncem května”.

Známá návrhářka spolupracovala např: s moderátorkou Jolanou Voldánovou, s herečkami Adélou Gondíkovou a Nelou Boudovou, s operními pěvkyněmi Andreou Kalivodovou a Terezou Mátlovou, s šansoniérkou Renátou Drössler a mnoha dalšími.

Foto galerie: archiv Aleny Wilson, www.alenawilson.cz

Chystáte se na nějaký ples?

Plesová sezóna je v plném proudu a za pár dnů se chystám na Český ples, který každoročně navštěvuji. Právě dokončuji několik modelů večerních šatů včetně toho svého, který řeším vždy na poslední chvíli,” dodala módní návrhářka.

Kde najdeme nový ateliér?

Ateliér najdete na adrese v Háji 1213 v Hostivicích. Je nutné se objednat dopředu prostřednictvím e-mailu fashion@alenawilson.cz nebo telefonicky 739 246 627

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.