Bruntálský ples roztančila Leona Machálková

V sobotu 18. března se konal už 28. ročník nazvaný Jarní ples města Bruntál. Po vynucené covidové pauze se ples letos opět konal ve Společenském domě Bruntál a to ve dvou patrech, ve kterých probíhal souběžně umělecký program.

Hlavní hvězdou plesu byla zpěvačka Leona Machálková, která hned v prvním bloku roztančila bruntálské publikum.

Foto: Pavlína Konečná
Leona Machálková

Starosta Martin Henč nám prozradil, že dokonce s Leonou Machálkovou studoval Pedagogickou fakultu a pravidelně se potkávali na přednáškách ruštiny.

Foto: Pavlína Konečná
starosta Martin Henč

“Město Bruntál slaví letos 810 let od svého založení, v letošním roce si toto výročí připomínáme na všech akcích a jednou z nich je i městský ples. Ples má podtitul jarní, a proto všechna vystoupení se nesou v tomto duchu,” sdělila nám organizátorka Alena Pajkošová. Blanka Drábová připravila na motivy jara módní přehlídku.

Foto: Pavlína Konečná
Blanka Drábová ve žlutých šatech vepředu

Pozvání na ples přijala i známá módní návrhářka Alena Wilson, která je rodačkou z Bruntálu. “Velmi ráda jsem přijala pozvání od organizátorky Aleny Pajkošové a maximálně si to tady dneska užívám”, sdělila Alena Wilson.

Foto: Business Lifestyle
Alena Wilson vlevo se svou PR manažerkou

“Dnešní ples je vzorně připraven po covidové pauze proto, abysme zpátky navázali na tu atmosféru, abysme se mohli pobavit společně s přáteli a navázat nová přátelství. Děkuji všem, co se podíleli na organizaci plesu, protože ten ples do města patří,” dodal Jan Krkoška – náměstek hejtmana Moravskoslezského kraje.

Foto: Business Lifestyle
Jan Krkoška

Galerie

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.