Jarní čas pomáhá ženám k dosažení změn a dokonalé kráse

Jaro přináší rozkvět nejen přírody, ale i žen, je také obdobím, kdy se ženy chtějí zkrášlit před letní sezónou a podstupují různé omlazovací zákroky.

Velmi žádaný je lifting obličeje, ale také vyhlazování vrásek nebo výplň rtů.

Foto: archiv Niké CLINIC

Náš tip

Navštívili jsme Niké CLINIC, která se zaměřuje jak na okuloplastickou chirurgii, estetickou medicínu a laserové ošetření.

Niké Clinic se dlouhodobě zaměřuje na plastické výkony v okolí očí a v obličeji. Operace víček patří mezi nejčastěji prováděné plastické operace vůbec.

Foto: archiv Niké CLINIC

Operace provádí MUDr. Tomáš Utíkal, který patří mezi velmi zkušené operatéry v oboru oftalmologie a obličejové estetické chirurgie.

Niké Clinic se zaměřuje na minimálně invazivní zákroky estetické medicíny, které Vám přináší přirozené omlazení o měsíce až roky. Díky zkušenostem, které v tomto oboru máme pro Vás zastavíme čas. Ošetření jsou vždy spojená s pečlivou konzultací a nejsou časově náročná. Mezi nejčastější ošetření patří aplikace botulotoxinu, aplikace výplňových materiálů, mezoterapie a plasmaterapie.

MUDr. Nikol Walicová díky několikaletých zkušeností v oblasti estetické medicíny, se stala jednou z vyhledávaných lékařek v ČR v oblasti modulace rtů.

Kde najdete Niké CLINIC?

Na Vyhlídce 3902, 738 01 Frýdek-Místek

Rezervace

tel: 605 242 023


PR článek

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.