Koncert Felix 80 pomohl 5 handicapovaným dětem

Felix Slováček oslavil své narozeniny velkolepě a po koncertě v Lucerně 2. 5. 2023 předal šek ve výši 60 000 Kč na afterparty v Ambasadoru. Velké poděkování patří SATUM CZECH s.r.o. a Rotary club Prague golf/NGW, kteří společně přispěli. Radost budou mít handicapované děti (sourozenci Adélka a Matyáš, dvojčata Jolanka a Julinka, Natálka), které dochází na neurorehabilitace do ARCADA NeuroMedical Center. Charitativní předání zorganizovala Alexandra Uherková, členka Rotary International.

Foto: ARCADA NeuroMedical Center



Felix Slováček obdržel z rukou prezidentky Rotary clubu Prague golf/NGW – Marie Jehličkové specifický narozeninový dárek a to čestné členství, jako poděkování za aktivní účast a za pomoc Rotary International. Rotary international je mezinárodní charitativní organizace, která pomáhá od roku 1905 po celém světě a v součastnosti působí ve více než 200 zemích.

Foto: Jaroslav Hauer
Felix Slováček a Marie Jehličková

„Jsem rád, že koncert pomohl handicapovaným dětetm na neurorehabilitace a děkuji také SATUM CZECH s.r.o. a Rotary club Prague golf/NGW, že společně pomohli.“

Foto: Jaroslav Hauer

V pátek 12. 3. 2023 došlo k předání 2 šeků pro handicapované děti v ARCADA Neuromedical Center. Miloš Svoboda převzal šek z koncertu Felixe Slováčka na čásku 60 000 Kč od Olgy Bědajankové (SATUM CZECH s.r.o.) a Alexandry Uherkové (Rotary International), druhý šek, peníze se vybraly na narozeninové oslavě “50 nejen Jizerská ale už i VASKA” předala s Alexandrou Uherkovou módní návrhářka Alena Wilson ve výši 9257 Kč.

Foto: Business Lifestyle
vlevo Miloš Svoboda (ARCADA NeuroMedical center), Olga Bědajanková (SATUM CZECH s.r.o.) a Alexandra Uherková (Rotary International) a Alena Wilson (Alena Wilson Fashion)

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.