V souboji národů Česko vs Ukrajina zvítězilo Česko na galavečeru Heroes Gate 27

27. 5. 2023 proběhl galavečer Heroes gate 27 v UNYP Aréně Praha. Celý koncept galavečera byl soubojem dvou národů Česko vs Ukrajina. Turnaj zahájili 3 předzápasy od 18 hodin.

Foto: archiv Heroes Gate

Hlavní kartu otevřel od 18:30 souboj dvou talentů MMA Kutila a Dremliuhy. Současně s prvním zápasem se zahájil přímý přenos na placené platformě PPV. Z vítězství před limitem se radoval Patrik Kutil, který je historicky prvním Čechem, který zvítězil v loňském roce na Mistovství Evropy.

Foto: archiv Heroes Gate

V dalších zápasech mohli diváci sledovat soubje podle pravidel boxu, K1, MMA i underground rules v malých rukavicích Skvělý zápas předvedl například Michal Zátorský který dokázal porazit na body Dmytro Tsyupku z Ukrajiny. Zápas nahoru a doů předvedl Adam Dvořáček s Hlibem Chabanem. Oba bojovníci se dostali navzájem 2x do počítání. Vítězem se stal nakonec Ukrajinský bojovník, který dokázal Adamsa Dvořáčka ukončit RSC.

Vrcholem večera byl titulový boxerský souboj mezi šampionem Lukášem Dekýšem a vyzyvatelem Volodimirem Hordieenkem. V krásném zápase zvítězil český borec Dekýš a obhájil tak svůj titul.

Foto: archiv Heroes Gate

Souboj Česko vs Ukrajina dopadl 8-6 ve prospěch Česka. Po sportovní stránce dopadl galavečer nad očekávání. K vidění byly skvélé a vyrovnané duely. Další v pořadí už 28 pokračování galavečera Heroes Gate je plánováno na listopad 2023.

Výsledky Heroes Gate 27

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.