Charitativní přehlídka Aleny Wilson se uskuteční už za dva týdny

Známá česká módní návrhářka oslaví 10 let působení na trhu módy charitativní přehlídkou nazvanou REAL BEAUTY 2023 v Divadle Na Maninách. Alena Wilson je známá tím, že tvoří modely pro reálné ženy. Nejdůležitější je správně zvolený střih, málokterá žena má totiž konfekční velikost.

Alena Wilson v pořadu Sama doma

V roli modelek se představí Opera Divas – Andrea Kalivodová, Tereza Mátlová a Pavlína Senić, Miluška Bittnerová, Denisa Nesvačilová, Šárka Vaňková, Míša Dolinová, Táňa Bystroňová, Štěpánka Duchková a další reálné ženy. Fittingy probíhají už od začátku září.

Charitativní přehlídkou bude provázet Štěpánka Duchková s Petrem Vojnarem.

zleva moderátorka Štěpánka Duchková, Alena Wilson a Alexandra Uherková

Přehlídka má za cíl pomoci třem handicapovaným dívkám: Kristýnce, Elišce a Jessice. Vybraná finanční částka bude použita na úhradu neurorehabilitací a kompenzačních pomůcek.

zleva: Kristýna, Eliška a Jessica

Velké poděkování patří všem partnerům přehlídky

Hlavní partneři: KORBIČKA, Niké CLINIC, Český ples, nuovo therapy, My jsme RABINA GROUP s.r.o., Tiskárna v DUBÍ s.r.o., KARE

Partneři: RICHTER COLOR s.r.o, HPE, MUŽ ROKU, NOTIFEE, LAMA energy, DNM, MAKE UP INSTITUTE PRAGUE, DR cosmetics, A events, Libor Šula THESALON, Business Lifestyle, IK DRINKS, APPKEE, OLMAN Facility services – Servis objektů, ROSH, a.s., BONTEQUE, seba AKADEMIE SEBEVĚDOMÉHO ŘEČNÍKA

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.