Přes tři sta tisíc pro handicapované dívky zajistila charitativní přehlídka Aleny Wilson

V Divadle Na Maninách se ve čtvrtek 5. 10. 2023 uskutečnila módní přehlídka k desetiletému výročí Aleny Wilson na českém módním trhu, která je známa tím, že dělá módu reálné ženy. Nejodvážnější model, který byl zcela průhledný, vynesla modelka Kateřina Šonková. Módní návrhářku ozdobily šperky v hodně 4,5 milionů od šperkaře Luboše Korbičky.

Foto: Jaroslav Hauer
módní návrhářka Alena Wilson

V rolích modelek se představily známé české celebrity z řad zpěvaček, hereček, modelek a influencerek (Andrea Kalivodová, Tereza Mátlová, Pavlína Senić, Šárka Vaňková, Miluška Bittnerová, Michaela Dolinová, Kateřina Šonková, Táňa Bystroňová a další). 

Celou přehlídku skvěle moderovali Štěpánka Duchková s Petrem Vojnarem. Charitativního večera se zúčastnily také české fotbalové legendy Vratislav Lokvenc  s Janem Kollerem, předávaly obrazy v tombole a celý večer si skvěle užily. Vrcholem večera byla charitativní dražba, která měla za cíl pomoci handicapovaným dívkám (Kristýnce, Elišce a Jessice) zajistit finanční prostředky na neurorehabilitace a kompenzační pomůcky. Největší zájem byl o podepsaný fotbalový dres Jana Kollera, který se vydražil za 65 000 Kč a historicky nejlepší český reprezentační střelec ho osobně šťasnému majiteli předal. 

Foto: Jaroslav Hauer
Štěpánka Duchková a Petr Vojnar

Přehlídku famózně zakončily tři operní divy Andrea Kalivodová, Pavlína Senić a Tereza Mátlová s písní Hallelujah, při které na pódiu doprovodil Muž roku 2023 František Knobloch handicapovanou Kristýnku Odlozilovou.

Foto: Jaroslav Hauer
zleva: František Knobloch, Kristýna Odložilová, Andrea Kalivodová, Pavlína Senić a Tereza Mátlová

„Nemáme nadaci, je to přímá charita. Vše, co se vybere, jde do koruny děvčatům na neurorehabilitace a kompenzační pomůcky,“ prozradila Alena Wilson. Celkový výtěžek z charitativní přehlídky ve výši 325 300 Kč předaly Alena Wilson s Alexandrou Uherkovou, které celkovou akci spoluorganizovaly.

Foto: Jaroslav Hauer
zleva Alexandra Uherková, Kristýna Odložilová a Alena Wilson

Velké poděkování patří všem partnerům přehlídky

Hlavní partneři: KORBIČKANiké CLINICČeský plesnuovo therapyMy jsme RABINA GROUP s.r.o.Tiskárna v DUBÍ s.r.o.KARE

Partneři: RICHTER COLOR s.r.oHPEMUŽ ROKUNOTIFEELAMA energyDNMMAKE UP INSTITUTE PRAGUEDR cosmeticsA eventsLibor Šula THESALONBusiness LifestyleIK DRINKSAPPKEEOLMAN Facility services – Servis objektůROSH, a.s.BONTEQUEseba AKADEMIE SEBEVĚDOMÉHO ŘEČNÍKA a Květiny za oponou

Speciální poděkování patří Iloně Valčíkové, Iloně Valčíkové st. za pomoc, organizaci a catering.

Organizátoři srdečně děkují také Kateřině Duškové a Divadlu Na Maninách.

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.