Alena Wilson radí, jak si správně vybrat šaty na ples

V první řadě je důležité vybrat vhodný střih pro typ vaší postavy. Podtrhnout to, co je na vás krásné a schovat případné nedostatky. Pokud chcete být šik, je dobré sledovat módní trendy. Letošní plesová sezóna přeje nadčasovým, elegnatním stylům kombinovaným s moderními prvky. Mezi ty tentokrát patří kovové doplňky, nebo odlesky materiálu šatů, třpytky nebo flitry.

Barvou roku 2024 byl vyhlášen teplý jasný odstín Peach Fuzz. Jinak mezi další barevné trendy podzimu a zimy 2023/2024 patří stříbrná, ohnivě červená, světle modrá, odstíny šedé a samozřejmě nadčasová černá barva. Ale nezapomeňte, že barvy volíme hlavně dle toho, co sluší naší pleti a postavě. Dámy, nezapomeňte také, že stejně tak, jako jsou důležité šaty, je velmi důležitý výběr doplňků. 

Celkový dojem vašeho modelu dokáže zcela zničit špatný výběr bot, psaníčka nebo šperků. Sledujte trendy, které se stále mění a vyvíjejí, abyste byla královnou plesu. 

“V březnu se těším na 1. reprezentační ples insolvenčních správců ČR, kde budu mít svou autorskou přehlídku. Pokud se se mnou budete chtít setkat, budete mít příležitost právě zde, více info o plese na www.insolvencniples.cz“, sdělila Alena Wilson.

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.