Zažijte glamping v korunách stromů nedaleko Prachovských skal

Pokud toužíte po nevšedním zážitku a už vás nebaví ubytování v hotelích, máme pro vás tip na luxusní kempování v korunách stromů nedaleko města Jičín, známého především díky pohádkovým postavám Rumcajse s Mankou.

V rekreačním areálu a kempu Ostružno se nachází 4 treehousy, 2 glampingová igloo a 2 lakehousy. Máte tak jedinečnou možnost zažít zároveň dobrodružství a romantiku.

Treehouse

Z terasy je nejen nádherný výhled na rybník a okolní lesy, ale také možnost posezení a dokonalé relaxace. V treehousu je malá lednička, rychlovarná konvice a kapslový kávovar. V případě zájmu můžete využít společný gril a ohniště. Suchá toaleta se nachází přímo pod treehousem, společné sprchy jsou vzdáleny cca 150 m v kempu Ostružno. Vše je koncipováno jednoduše s ohledem na okolní přírodu. Není zde k dispozici voda. Elektrická energie na nabití mobilního telefonu je zajištěna.

Igloo

Přízemní stan s vlastní koupelnou je situován na visuté terase na břehu rybníka Jíkavec, je určen pro vaše ubytování ve stylu „Glamping“.  Jedná se o globální koncept, který umožňuje nerušeně pozorovat přírodu a noční oblohu z pohodlí luxusního ubytování. Hosté mohou pozorovat přírodu přes velké panoramatické okno. Kapacita je max. 2 dospělé osoby a 2 děti. Součástí vybavení je malá lednička, rychlovarná konvice a kapslový kávovar. Na privátní pláži se 2 lehátky je pro vás k dispozici luxusní gril a horký sud.  Koupelna se sprchou a WC je přímo součástí Igloo.

Lakehouse

V luxusně zařízeném glampingovém Lakehousu pro 4 osoby na břehu rybníku Jíkavec můžete relaxovat v síti s krásným výhledem na rybník a okolní lesy. V Lakehousu se nachází 1x manželské lůžko v přízemí a 2x matrace. K dispozici je malá lednička, 2 plotýnky, rychlovarná konvice a kávovar. Koupelna se sprchou a WC je součástí ubytování. Na terase najdete luxusní ohniště s posezením a grilem.

Sudová sauna pro hosty zdarma

Rezervace

Svůj pobyt si můžete zarezervovat přes Instagram zde a pro více informací kontaktujte paní Bernatovou na telefonním čísle +420 495 000 396 nebo na emailu jana.bernatova@bktour.cz.

Tipy na výlet po okolí

Prachovské skály (vzdálenost 3 km) – Prachovské skály jsou pískovcová skalní oblast, přírodní rezervace a součást Chráněné krajinné oblasti Český ráj, která se rozkládá zhruba 5 až 7 km severozápadně od Jičína mezi Prachovem, Pařezskou Lhotou, Dolním Lochovem a Blaty v Královéhradeckém kraji.

Foto: archiv https:/hradec.rozhlas.cz

Animal park Rabina – (vzdálenost 50 km) – Animal park Rabina je soukromý park, který se nachází v obci Štít-Klamoš v blízkosti Chlumce nad Cidlinou. Těšit se můžete nejen na velké množství šelem v čele se lvem a tygrem, ale také na zástupce opičího světa, jako jsou lemuři, makakové nebo giboni . Svůj domov tu mají také různé druhy papoušků, koně a lamy. O víkendech se pravidelně konají ukázky krmení.

Foto: archiv www.animalparkrabina.cz

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.