Založila e-shop s luxusními kabelkami

Majitelkou luxusního e-shopu je teprve devětadvacetiletá Michaela Voznicová z Moravskoslezského kraje

Michaela sleduje s nadšením již několik let dění v módním průmyslu a trh s luxusním zbožím. Obchod s luxusním zbožím je velmi specifické odvětví. „Vždy mě tento byznys fascinoval a během posledních pár let jsem získala velmi cenné informace, jak výhodně prodávat a nakupovat luxusní kousky, rozhodla jsem založit vlastní e-shop PURELUX a splnilnila jsem si svůj sen”.

Michaela Voznicová – founder

Videoblog

Pre-loved kabelka ve vašem šatníku je dobrá ekofriendly investice 

Celá pointa trhu s pre-loved luxusními kabelkami mě před lety velmi zaujala. Základní myšlenka je vysoká kvalita, díky které kabelka vydrží krásná několik let i desetiletí. Navíc si tyto kousky relativně drží cenu a některé dokonce na ceně rostou. Například investice do některých modelů značky Hermès je dokonce výnosnější, než investice do zlata”. 

Sama jsem vyznavačkou umírněného minimalismu a myslím, že není potřeba hromadit desítky kusů čehokoli, aniž by to bylo využito. Proto, je mi také blízká myšlenka „poslat luxusní kousky dál“. Když si uvědomíme, kolik lidské práce, kvalitních materiálů a jiných zdrojů bylo využito pro výrobu designové kabelky, byla by škoda nechat ji ležet ve skříni, aniž by nám přinášela radost. Někdo další ji může s nadšením využívat, částečně se jedná o princip slowfashion“. 

Motivem pro koupi pre-loved kabelky je také samozřejmě výhodnější cena, často o desítky procent. Nová majitelka si tak může dopřát vytouženou kabelku. Naše zákaznice jsou také často na lovu a hledají konkrétní kusy, které se již v buticích nedají koupit nebo jsou na ně vypsané pořadníky.  Jsou tak dostupné pouze na pre-loved trhu. Ceny takových kusů se často příliš neliší o těch původních, mohou být i vyšší”.

Chanel Jumbo classic double flap bag

Nakupujte luxusní kabelky chytře díky e-shopu PURELUX

PURELUX nabízí pre-loved kabelky ve velmi dobrém stavu, s ověřením pravosti originálu a s certifikátem.

E-shop: www.purelux.cz

Garance originality

Všechny kabelky z nabídky PURELUX jsou u nás fyzicky skladem. Máme tedy čas a prostor pro odborné posouzení originality, vyčištění a ošetření zboží. U vybraných značek probíhá autentizace pomocí systému ENTRUPY. Tato technologie využívá speciální hardware, za jehož pomocí pořídíme snímky určitých prvků v mikroskopickém rozlišení. Tyto snímky ENTRUPY porovná se svou databází více než 45 miliónů fotek a vyhodnotí shody a odlišnosti. Originalita je potvrzena certifikátem, za který ENTRUPY ručí dokonce vrácením peněz. Velmi nákladné modely kabelek, u kterých je možné padělání na úrovni „super fake“, navíc necháváme ověřovat originalitu o soudního znalce, který disponuje kulatým razítkem“.  

Systém ENTRUPY

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.