2. ročník „Linkou na drink“ se uskuteční příští sobotu

Dva ostravští nadšenci do kulturních a netradičních akcí, Jan Tabášek a Sabina Nováková, organizují druhý druhý ročník charitativní akce „Linkou na drink“ a my, jako mediální partner, budeme u toho.

Videoblog

Akce se koná 29. 8. od 13:00 na náměstí Ostrava – Jih u ulice Horní. Na co se můžete těšit? Na 17 různých druhů nealkoholických drinků, které vám připraví například starosta městské obvodu Ostrava- Jih, strážníci městské policie, Vítkovičtí florbalisté, hejtman Moravskoslezského kraje, studenti Vysoké školy Báňské nebo drink přímo z autobusu od Dopravního podniku Ostrava a mnoho dalších. U stánku vás nebude čekat jen drink, ale také doprovodný program se zábavou. Těšit se můžete na dobrou kávu a zákusky od Crosscafa, dále jídlo přímo z grilu vám připraví restaurace Fontána a profesionální drinky vám namíchají barmani z Modré myši. Bude také připravené pro pivaře pivo od Starobělského pivovaru. 

„Nejlepší na této akci je, že celý výtěžek putuje hrdinovi Májovi. Od narození má diagnostikovanou pravostrannou hemiparézu, parézu brachiálního plexu, hypotonii (velké svalové napětí). A my mu chceme touto akcí pomoct. Finance využije na rehabilitace a speciální pomůcky. Takže dojeďte linkou na drink a užijme si skvělý den”, nám sdělil organizátor Jan Tabášek.

Foto: archiv Jan Tabášek

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.