Na fotbalovém stadionu v Havířově bude v pátek k vidění sestava plná hvězd pro Patrika

Charitativní fotbalový zápas bude startovat výkopem primátora Josefa Bělici v 17 hodin, který nad charitativním zápasem udělil záštitu.

Utkají se 2 týmy:

  1. KROUŽA TÝM, který je tvořen bývalými spoluhráči kapitána a organizátora Jiřího Kroužka.
  2. ALL STAR TÝM bude tvořen hvězdami ze sportovního světa. Michal Barinka, Josef Bělica, Václav Baba Jaga Mikolášek, Václav Sivák, Bad Boy Ondřej, Andre Raška, Michal Papadopulos, Zdeněk Šenkeřík, Nemanja Kuzmanovič, Peter Drozd, Tomáš Mičola, Petr Samec, Martin Lukeš, Jan Laštůvka Marek Jankulovski a bývalí hráči hokeje AZ HAVÍŘOV 

“S myšlenkou zorganizovat charitativní turnaj jsem se zabýval delší dobu. S maminkou Patrika jsem se znal díky Davidu Arabášovi, který se pro ně snažil v minulosti také pořádat charitativní akce. Mým cílem je vidět plný stadion pro dobrou věc,” sdělil Jiří Kroužek, organizátor.

Charitativní zápas pomůže 14 letému handicapovanému Patrikovi na úhradu neurorehabilitací v ARCADA NeuroMedical Center. Charitativní část organizuje ROTARY CLUB OSTRAVA CITY, z. s.

“Veřejná sbírka probíhá přes DONIO, přispět můžete libovolnou částkou. Sbírka potrvá do konce měsíce srpna. Jsme rádi, že se do dneška zapojilo více než 70 dárců včetně pana primátora,” sdělila Alexandra Uherková, mluvčí ROTARY CLUBU OSTRAVA CITY.

Vstupné na zápas prostřednictvím QR kódu

Veškeré vstupné bude věnováno Patrikovi na neurorehabilitace. Při vstupu se diváci budou prokazovat potvrzením o platbě ve výši 100 Kč. QR kód obdrží u hostesek i s lístkem do bohaté tomboly.

Ceny do tomboly věnovaly firmy: Animal park Rabina, Lucie Serugová, Fitness centrum jedna, dva, tři, Bobo park Čeladná, Manolo café, Ruční myčka Martin, Restaurace u Příboru, Muta Tatoo, Dřevostavby Heřmanský, I am clean čistění vozů, Dr. Grill, Leštění vozů u Míčky, Česká krůta Rychvald, 9 Nonstop taxi

Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.