201 360 Kč z 1. ročníku plesu insolvenčních správů pomohlo 2 handicapovaným ženám

V sobotu 2. března proběhl 1. reprezentační ples insolvenčních správců ČR v nádherných prostorách NH Collection Congres Hotel Olomouc. Moderátorskou premiéru skvěle zvládli životní partneři Šárka Vaňková s Petrem Vondráčkem, kteří po celý večer vtipně bavili hosty plesu.

Foto: Kateřina Zítková
Šárka Vaňková s Petrem Vondráčkem

Ve Foyer probíhala po celou dobu výstava, umělce světového formátu, českého sochaře Jana Dostála a také luxusního klavíru, který navrhnul hudebník Lenny Kravitz od firmy DRNEK PIANA.

Úvodní předtaneční patřilo tanečnímu páru Martinu Kuchařskému a Karolíně Vránové, kteří největšího úspěchu dosáhli v minulém roce, kdy vytančili ve standardních tancích stříbrnou medaili na světových mezinárodních závodech v Londýně. O první pěvecké vystoupení se postarala talentovaná zpěvačka Olinka Rumlová, která studuje Mezinárodní konzervatoř v Praze a následovala kapela PROXIMA, která po celý večer fantasticky bavila hosty plesu.

Po 21 hodině začala módní show známé české návrhářky Aleny Wilson, která svou tvorbu zaměřuje na reálné ženy.

Po módní show zazpívala Šárka Vaňková se saxofonistkou Veronikou Sax a na klavír zahrál a zpíval Petr Vondráček s kytaristou Vítkem Fialou.

Vrcholem plesu byla dražba předmětů, která vynesla 201 360 Kč. Dražba probíhala ve spolupráci s Nadačním fondem Šťastná hvězda a výtěžek pomohl na úhradu neurorehabilitací handicapovaným ženám Jessice Pucheinové (4 roky) a Lucii Gachi (44 let). Předsedkyně správní rady Alena Skovajsová zajistila rychlé předání finančního daru na neurorehabilitace v ARCADA NeuroMedical center.

Předměty do dražby věnovali: JUDr. Eva Cechlová – sada SWAROWSKI, Šperky KORBIČKA – náušnice s perlou a diamanty, ROBOT WATCH – pánské hodinky.

První ročník reprezentačního insolvenčního plesu dopadl skvěle, a to především díky organizaci včele s Tomášem Detmerem a Alexandrou Uherkovou a také díky spolupráci s Lukášem Stočkem (předseda Unie insolvenčních správců ČR) a Tomášem Valáškem (generální ředitel společnosti INSOLVENCE 2008).

“Srdečně děkujeme všem hostům a partnerům: generálnímu partnerovi STAVBEX, hlavním partnerům NH COLLECTION OLOMOUC CONGRESS, INSOLVENCE 2008, partnerům ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ MGR. LUCIE DUFKOVÁ, LEGAL INS V.O.S., ALENA WILSON, SCREEN, ASADO GRILL, OPTIKA WAGNER, KVĚTINY SANY, AUTOCENTRUM OLOMOUC, SALON TRAGEDY, A EVENTS, partnerům vernisáže JAN DOSTÁL, DRNEK PIANA, partnerům dražby ROBOT-WATCH, KORBIČKA, partnerům tomboly VINAŘSTVÍ  U KAPLIČKY,  TOMÁŠ ARSOV HAIR CARE, PĚSTITELSKÁ PÁLENICE KOUŘIL, ŠIKLAND, HOTEL ORLÍK, INFINIT WELLNESS, 2BMINER, HELICAR WASH, MR. STEAK GRIL, NA KOVÁRNĚ PROSTĚJOV, THE 1:1 BY CAMBRIDGE WEIGHT PLAN, SPOLEČNOST PEON, DR COSMETIK, DUFOS, S.R.O., ZAKA DESIGN, DOBRÁ UKLIZEČKA.CZ, RV FASHION STYLE, ŠVESTKA KOVOOBRÁBĚNÍ, ADRIANA PASTA, OMEGA CENTRUM SPORTU A ZDRAVÍ, AUTOS KUNŠTÁT, VERTO HÝČKEJ SVÉ VLASY, NAĎA ANN OLCHAVSKI, BETONOVÉ STĚRKY, APPKEE, NOTIFEE, CASH TRADE, DEKORKA OLOMOUC a věříme, že se opět uvidíme v následujícím roce,” sdělil organizátor Tomáš Detmer.


Copyright © 2024. Všechna práva vyhrazena.